Oppdatering av kurskalenderen

Oppdatering av kurskalenderen

Publisert av Gaute Arnesen den 30.11.23.

Vi er glade for å kunngjøre den ferske oppdateringen av vår kurskalender, fullpakket med spennende muligheter for læring og mestring. Uansett om du er en erfaren entusiast eller nybegynner innen trearbeid, har vi kurset som passer for deg.

1. Maskinkurs: Dykk ned i verden av maskinarbeid med vårt omfattende maskinkurs. Lær om maskinverktøy, sikkerhet og håndtering av ulike maskiner. Dette kurset gir deg den nødvendige kompetansen for å ha lov å betjene maskinene og ta dine prosjekter til nye høyder.

2. Sikkerhetskurs i Dreiing: Vår dedikerte sikkerhetsopplæring i dreiing gir deltakerne grunnleggende kunnskap om sikkerhetsregler ved bruk av dreiebenker. Med fokus på fastspenning, hastigheter, bekledning, og mer, gir kurset deg tryggheten du trenger for å utforske verden av dreiekunst på en sikker måte.

3. Slipekurs for Dreiejern: Oppdag hemmelighetene bak effektiv sliping av dreiejern i vårt spesialiserte slipekurs. Lær de beste metodene for å vedlikeholde og optimalisere jernene dine, slik at de alltid er klare for presise og kreative prosjekter.

Utforsk våre kurs og ta det første skrittet mot å utvide dine ferdigheter og lidenskaper. Besøk vår kurskalender for fullstendig informasjon om datoer, tidspunkter og påmelding.

Link til kurskalender

Grip sjansen til å dykke ned i verden av praktisk læring og utvikle dine ferdigheter med våre erfarne instruktører.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en berikende læringsopplevelse!