Nye Hull, Nye Eventyr – Dominofresen Setter Tonen!

Nye Hull, Nye Eventyr – Dominofresen Setter Tonen!

Publisert av Gaute Arnesen den 22.11.23.

HTM Klubben (Hobby i Tre og Metall) i Sandnes har nylig investert i en topp moderne dominofres, som nå blir en spennende tilvekst til klubbens allerede imponerende verktøykasse. Denne fresen blir brukt til å lage hull for limsammenføyninger, og medlemmene ser frem til å utforske de mange mulighetene dette nye tilskuddet bringer med seg.

 

Kan være et bilde av 3 personer og tekst som sier 'DET VAREN GANG'

Innkjøpet av dominofresen ble gjort mulig gjennom en imponerende dugnadsinnsats fra møbelgruppen. Denne dedikerte gjengen satte sitt preg på arrangementet Eventyrstien for Sandnes Kommune ved å lage skilter. Disse skiltene ble deretter montert av Modelljernbanegruppen i Sandvedparken. En ekstra takk rettes mot bydelsutvalget i Sandnes Kommune, som støttet klubben økonomisk og gjorde innkjøpet av dominofresen mulig.

 

Kan være et bilde av 2 personer

Eventyrstien, som fant sted i september, ble en magisk opplevelse for hele familien, spesielt rettet mot barn. Klubben er stolt av å ha bidratt til denne fantastiske begivenheten, og det er tydelig at samarbeid og felles innsats gir fruktbare resultater.

Kjøp Festool Forbindningsfres DOMINO DF 500 Q-Plus hos Verktygsboden

Dominofresen bruker egne plugger i ulike dimensjoner, inkludert 4x20, 5x30, 6x40, 8x40, 8x50 og 10x50 mm. Disse pluggene er nå tilgjengelige for salg gjennom klubben. Medlemmene oppfordres til å ta kontakt med styret for å kjøpe disse, eller de kan selvfølgelig også ta med egne kjøpte plugger.

Styret ønsker å rette en stor takk til alle medlemmene som bidro på dugnaden og til bydelsutvalget for den generøse pengegaven. Det er nettopp slike engasjerte bidrag som gjør det mulig for klubben å fortsette å utvikle seg og tilby spennende muligheter for alle interesserte.

HTM Klubben er åpen for alle, uavhengig av erfaring eller kjønn. Klubben tilbyr åpne verksteder for læring og erfaringsutveksling, og oppfordrer alle interesserte, unge som gamle, erfarne som uerfarne, til å bli medlemmer.

Ta gjerne turen innom på en mandag mellom kl 18-21, eller kontakt styret for mer informasjon.

Det er alltid rom for nye medlemmer og nye ideer i HTM Klubben!