HTM Klubben Sommerfest 2024

HTM Klubben Sommerfest 2024

Publisert av Gaute Arnesen den 09.06.24.
Den 5. juni arrangerte HTM Klubben sin sommerfest, og over 30 medlemmer møtte opp i hovedhuset på Varatun Gård. Festen var en stor suksess, og stemningen var på topp fra start til slutt.

Langbordet var nydelig dekket med blomster og bidro til en festlig atmosfære. Det ble servert deilig grillmat, som alle gjestene satte stor pris på. Maten var variert og velsmakende, og det var noe for enhver smak.

Kveldens underholdning var også en høydare. Olaf leste opp morsom jærsk humor som fikk latteren til å runge gjennom rommet. Maritha fanget publikums oppmerksomhet med en spennende historie om en havfrue som oppfylte tre ønsker. Begge innslagene ble svært godt mottatt og bidro til en minnerik kveld.

Formannen og hans to hjelpere stod for en spennende utlodding av premier, som var sponset av Verktøy AS og West Elektroverksted. Det var stor spenning blant deltakerne, og mange gikk hjem med flotte premier.

Styret i HTM Klubben ønsker å rette en stor takk til festkomiteen for deres innsats i å organisere sommerfesten. Takk også til alle andre som bidro til å gjøre kvelden vellykket. Uten deres engasjement og hjelp hadde ikke festen blitt den suksessen den var.

Vi ser allerede frem til neste års sommerfest og håper på like stor oppslutning og entusiasme fra medlemmene. Takk for en flott kveld!